Kapcsolat

Mobil: +3670/2144660

Hétfőtől-Csütörtökig 10h-18h

Pénteken 10h - 12h

Email: info@alternativterapiak.hu

Chondrosamin

Chondrosamin®  – több mozgás fájdalmak nélkül

 

 

A Chondrosamin®  kúrát speciálisan a porcok és az ízületek megóvására fejlesztették ki. A készítményben található NCO-peptidek segíthetnek megállítani a még meglévő porcok leépülését, valamint erősíthetik azokat. Különösen az artróziában szenvedők részére fontos ez a kezelés, mivel a porcsejtek egy része már nem aktív. Így a megmaradt, ép porcsejteknek át kell venniük a teljes munkát és ezáltal ennek megfelelően jobban megterhelődnek. A kúrával megakadályozhatja a porcok leépülését, regenerálhatja a csontokat és a porcsejteket, valamint javíthatja általános közérzetét.

 

Porcfelépítés- és táplálás

 

Az artróziában szenvedők tudják: ha elkopnak a porcok, jonnek a fájdalmak. Vagy működik ez máshogyan is?

A Chondrosamin®  különös hangsúlyt fektet az ízületi porcok felépítésére és táplálására. Ami hosszú ideig lehetetlennek és gyógyíthatatlannak tűnt, ma már nem lehetetlen. Ma már köztudott a porcok felépítésének működése és ha ezt ismerjük, azt támogatni is tudjuk.

 

Az NCO-peptidek sikerei

 

Célzott táplálékfelvétel által a porcsejtek természetes regenerációs folyamat javítható. Az ún. NCO-peptidek célzottan a porcok anyagcseréjére hatnak.

Közülük döntő szerepű a chondroitin és a glukozamin. Ezeket a hatóanyagokat enzimatikus hidrolízis által kollagénből nyerhetjük.

(hidrolízis: egy kémiai kötés szétválasztása egy vízzel történő reakció által)

A  chondroitin és a glukozamin különlegessége az aminosavak összetétele, amelyek megegyeznek a porc szerkezetében található kollagénnel.

Ezért a chondroitin és a glukozamin az ideális forrás az ízületi porcok regenerálásához és felépítéséhez. A kor előrehaladtával a szervezet elveszíti azt a képességét, amely által a táplálékból fel tudja venni a chondroitin, illetve glukozamin-szulfátot. Ehhez még az is hozzáadódik, hogy a mai modern étrend-kiegészítők nem tartalmaznak chondroitin-szulfátot.

Egy tanulmány, amelyet az ortopéd orvos dr. Ludwig Weh a berlini ortopédkonferencián mutatott be, bizonyítja, hogy egy három hónapos chondroitin és glukozamin terápia javítja az ízületek terhelhetőségét.

A chondroitin és a glukozamin rendszeres szedése támogatja az ízületeket, csontokat és a porcokat és növeli a test aktivitását. A chondroitinben és a glukozaminban lévő anyag egy rendkívül fontos alapanyag a mozgás mechanizmusához, valamint a porcokban lévő összetevők hatóanyagainak előállításához.

A glukozamin-szulfát azon biokémiai anyagokhoz tartozik, amelyek minden csúszó felület létrehozásához, azaz az ízületekben lévő porcok, de az ízületi nedv előállításához is szükséges.

Ezek és más hatóanyagok találhatóak meg koncentrált formában a Chondrosamin® kúrában NCO-peptidekkel. Az ízületek karbantartását a napi fogyasztás által garantálja.

Különböző klinikai kutatások Amerikában és Európában egyaránt bebizonyították már a 90-es években, hogy a glukozamin-szulfát nem csak fájdalom- és duzzanatcsökkentő tulajdonsággal bír, hanem a már károsodott porc- és ínszöveteket is újra elő tudja állítani.

Egy tanulmány, amelyben Németországban, Angliában és az Egyesült Államokban összesen 389-en vettek részt, 112 térdízületi artróziában szenvedő német betegnél bebizonyosodott, hogy a chondroitin és a glukozamin a térdízület fájdalmát csökkentette és javította az ízületek állapotát is.

Kísérleti- és klinikai tanulmányok bizonyítják továbbá:

  • A chondroitin és a glukozamin fogyasztása jelentősen csökkenti az artróziában szenvedő betegek fájdalmait
  • A chondrooitin és a glukozamin szedése után az artróziában szenvedőknek kevesebb fájdalomcsillapítóra lett szükségük
  • Az ízületek fizikai funkciói jelentősen javultak

Végeredmény: az NCO-peptidek glukozaminnal és chondroitinnel az ideális tápanyag az artróziában szenvedőknek.

Az NCO-peptidek legfontosabb célja egyrészt a porcok felépítése, másrészt a porcok leépülésének megállítása. Ezáltal az NCO-peptidek egy porcokat megóvó kezelés, amely serkenti a porcok anyagcseréjét, stabilizálja, rögzíti és erősíti a porcok és a csontok szerkezetét.

A mozgás öröme: Chondrosamin®!

 

 

1 doboz tartalma: 30 fiola - 30 napi adag

Ára: 15 000 Ft.

 

2 doboz tartalma: 60 fiola - 60 napi adag

Ára: 2 x 14 500 Ft. = 29 000 Ft.

Így a kedvezmény összege: 1 000 Ft.

 

3 doboz tartalma: 90 fiola - 90 napi adag

Ára: 3 x 14 000 Ft. = 42 000 Ft.

Így a kedvezmény összege: 3 000 Ft.

A szállítási díj, mindenesetben: 1 660 Ft.

 

Megrendelés

Megrendelő Neve *:
Szállítási cím *:
Számlázási cím (ha nem ugyanaz):
Telefonszám *:
Email cím *:
Megjegyzés:
Hogyan talált weboldalunkra? *:


Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat elolvastam és elfogadom, valamint tudomásul veszem, hogy megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár. *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az Ön által megadott email címre küldünk értesítést.


Minden Jog Fenntartva!©