Kapcsolat

Mobil: +3670/2144660

Hétfőtől-Csütörtökig 12h-18h

Pénteken 12h - 14h

Email: info@alternativterapiak.hu

Blood Laser

Meglepetések helyett, válassza az eredetiséget igazoló Holgram matricával ellátott termékeinket.

Blood Laser watch - Lágylézer terápia

MOST CSAK

128 000

helyett,

most csak

88 000 Forint, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

2024. Május 19. - ig, illetve ameddig a készlet tart!!!

Készleten: 2 darab termék

Írjon az alábbi email címre, ha kérdése van, vagy rendelni szeretne: info@alternativterapiak.hu

Rendelhet azonnal a lap alján található űrlap segítségével!

Megrendelését a feladást követő 3 munkanapon belül házhoz szállítják!

Blood Laser készülék 7 lézerdiódávalA blokkolt mikro-keringés okozta szívérrendszeri betegségek fő kiváltó okai
az oxigénszállítási rendellenességek.  Az oxigén szállítását a vérben található zsírok vagy egyéb nemkívánatos anyagok gátolják. 
A lézeres orrüregi besugárzás a vörös vértestek normális elrendeződését segítheti, minek következtében azok  több oxigént képesek elszállítani az egyes szervek és szövetek irányába.

A csuklóra erősíthető, vezérlő készülék hátoldalán, 10 darab lézer-lencse található. Ezáltal sokkal hatékonyabb. mint az egy lencsés készülékek.

 • A Blood Laser készülék egy félvezető-lézerterápiás műszer, mely segíthet a szív, agy-és a teljes érrendszeri megbetegedések esetében.
 • A Blood Laser félvezető lézer készülék által végzett kezelés hatékonysága a vér intravénás besugárzásáéhoz hasonlítható.
 • A Blood Laser félvezető lézer készülék által kibocsátott lézer hullámhossza: 650 nm. 3 fokozatban szabályozható intenzitás.

A készülékhez csatlakoztatható orrbetét is a szett tartalma.

Együttesen használható a vezérlő egységen lévő lencsékkel.

 

A vér besugárzásának a lézer az egyik leghatékonyabb eszköze.

 


Erre alkalmas a 650 nm hullámhosszú piros lézer fény, azon tulajdonsága miatt, hogy a vérben elnyelődik.

 

 A vér az összes szervünket befolyásolja, ezért annak tulajdonságai az egészségünket befolyásoló legfontosabb tényezők közé tartoznak. Hatással vannak közérzetünkre, testi-lelki teherbíró képességünkre, egészségi állapotunkra, gyógyulási folyamataink gyorsaságára, regulációs képességünkre. 

Az állapotunk felmérésének egyik legegyszerűbb módja, ha 8-10 lépcsőfokot megmászunk és megfigyeljük, hogyan érezzük magunkat. Amennyiben Ön egy ilyen kis torna alkalmával kapkodja a levegőt, esetleg már a feladatot sem tudta elvégezni, abban az esetben sokkal többet kell tennie egészségéért. Az egészséges vérárammal rendelkező személyeknek 8-10 lépcsőfokot meg kell tudniuk tenni anélkül, hogy az bármilyen nehézséget okozna. Lehetőség szerint tegyen többet egészsége érdekében.

 

 Lézerfény hatására történő változások sejtjeinkben:

A lézerfény pozitív tulajdonságai hatására az élő szervezet sejtjeiben biokémiai folyamatok beindulnak. Azaz sejtszinten történnek a változások, összes szervünk és az egész szervezetünk egészséges lehet, ha a sejtek anyagcseréje akadálymentes. A gyulladt, fájdalmas, blokkolt területeken, sejtszinten hypoxia,(oxigénhiány) és acidózis, (sav-bázis egyensúlyvesztés) léphet fel.

A szoftlézer-terápia tehát a sejteken belül a légzési lánc stimulálásán keresztül optimalizálhatja, javíthatja a sejtek anyagcseréjét, elősegítve az oxigén hozzájutását, ezzel pH-emelkedést okozva. A szervek, szerv-rendszerek keringése így javulhat, a fájdalom és az oxigénhiány következtében fellépő izomgörcs csökkenhet.

 

 

A lézernek közvetlenül a sejtekre gyakorolt direkt hatásán kívül létezik egy kooperatív hatása is: az aktivált sejt javíthatja a környezetében levő többi sejt anyagcseréjét is. Csak a „terápiára szoruló", aktiválható állapotban lévő sejteket stimulálja, a normál működésű sejteket nem aktiválja tovább.

Az életet adó fény:

A lézersugárt a kozmetikában is nagy hatékonysággal használják: eltüntetheti a ráncokat, anyajegyeket, öregségi vagy pigmentfoltokat, kisimíthatja az apró hegeket, az aknét, helyrehozhatja a narancsbőrt, eltüntetheti a szőröket, elősegítheti a hajnövekedést, segíthet a fogyókúrában, eltávolíthatja a nem kívánt tetoválást.
Az orvostudomány még nagyobb mértékben használja a lézert. Segítségével eltüntethetőek a visszereket, segíthet a szemműtétek során, eltávolítja a szöveteket. Használják az akupunktúrában, sportorvoslásban, fájdalomcsillapításnál.

 

A szoftlézer biológiai hatásai:

 • segítheti a sejtek regenerációját
 • csökkentheti a gyulladást(krónikust is)
 • serkentheti az immunrendszer működését
 • javíthatja a keringés
 •  segítheti a sejtek tápanyagfelvételét
 • befolyásolja a belső szervek működését
 • csökkentheti a vérellátási zavarokat
 • csökkentheti a hőszabályozási zavarokat
 • csökkentheti az elalvási zavarokat

 


A szoftlézer klinikai hatásai:

 • fájdalomcsillapítás
 • ödémacsökkentés
 • sebgyógyulás és csonttörés gyógyulásának gyorsítása
 • izomfeszülés csökkentése
 • izomláz csökkentése
 • vegetatív reguláció zavarok csökkentése

 

 A szoftlézer terápia nagy hatékonysággal alkalmazható minden olyan mozgásszervi betegségeknél, panaszoknál, fájdalmas megbetegedéseknél, ahol más elektroterápia nem alkalmazható. Ilyen pl:

 

 • akut és krónikus ízületi gyulladás
 • a porckopás (artrózis-osteoartritisz) okozta fájdalom,
 • a csontritkulás (oszteoporózis) okozta hátfájdalom,
 • az izomfájdalom (myalgia, fibromyalgia)
 • a lágyrész- rendellenességek (teniszkönyök, PHS, ínhüvelygyulladás)
 • a lúdtalp okozta bütyök, a saroksarkantyú, bőrelváltozások.

 

 

A lézer besugárzásnak pozitív hatásai:

 • csökkentheti a vér viszkozitását
 • csökkentheti a lipidek mennyiségét a vérben
 • javíthatja a szervezet oxigénellátását 
 • csökkentheti a vérrögök keletkezésének valószínűségét 
 • magas vérnyomás normalizálása
 • javíthatja az agy vérellátását, ezáltal az emlékezőképességet is
 • klinikai tünetek javulása 
 • javíthatja az alsó végtagok vérellátását
 • asztmatikus problémák enyhítése,
 • pajzsmirigyműködés normalizálása
 • idegrendszeri és nyirokérrendszeri problémák helyre állításának elősegítése
 • légző rendszeri problémák
 • allergiás tüneteinek enyhítése
 • kozmetikai problémák – akné, hegek, stríák, anyajegyek, pigmentfoltok csökkentése

 


Súlycsökkentés lézerterápiával

A Félvezető Lézer aktivizálhatja az enzimeket, gyorsíthatja a tápanyagcserét, segítheti a tápanyagok felszívódását is, és több energiát nyújthat a szervezetnek – legyen az a glükóz gyorsabb lebontásának formájában vagy több ATP (kémiai energiát szállít a sejten belül az anyagcsere folyamataiban) feldolgozásával. Így könnyebb lehet a zsírégetés, és hamarabb elérhetjük a célunkat. Testsúlycsökkentés alkalmával naponta 2x használja a Félvezető Lézert 1 fokozaton, 30 percig. Elősegíti a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek beépülését. Azonban figyeljen a folyadékpótlásra.  Az alkoholos italok, kávé, üdítők fogyasztásának teljes elkerülése is fokozza a súlycsökkenést. Az étrendből felvett kalóriák mennyisége egyénenként változhat, a napi energia leadás, teljesítmény függvényében. A szétválasztott étrend szintén hozzásegítheti az ideális testsúly elérésében.
A Szett tartalma:

Karra rögzíthető Vezérlő készülék (a hátoldalán 10 db lézer-lencsével)

Orr betét (egy lézer-lencsével)

Töltő és kábel a készülék feltöltéséhez

Használati utasítás

Garancialevél (12 hónap jótállás)

Higiéniai Termék

Tanúsítványok:

CE Tanúsítvány (Europai Unio megfelelőség)

Test Report (Termék teszt)


Egyéb, jótékony hatási a vér belső – azaz, az orrüregen keresztül történő besugárzásának a bőrre  


A Félvezető Lézer segítségével több oxigén, tápanyag, nyomelem, vitamin és energia juthat szervezetünk valamennyi sejtjébe. Ezen felül a Félvezető Lézer besugározza a meridiánok, energia vezetékek végződéseit, valamint az akupunktúrás, akupresszúrás pontokat az orrüreg területein.  Így az agy felé irányíthatja az életenergiát, ezáltal normalizálhatja a mirigyek működését, állapotát is, ami pl. pajzsmirigy probléma esetében fontos.
A zsírmirigyek állapota fokozatosan javulhat. A lokális gyulladások külső besugárzása lerövidítheti a gyógyulási folyamatokat.

Fontos tudni, hogy a terapeuta nem kezelhet lézerrel festékes anyajegy területén, gombás bőrfelületen, a pajzsmirigy környékén, emlők, herék közvetlen besugárzása tilos.  Szintén tilos a kezelés ismeretlen eredetű lázas betegség esetén, valamint terhesség alatt az alhason, illetve az ágyéki gerinc területén, tumor, rosszindulatú daganat kezelése szintén tilos. Csecsemőknél, kisgyermekeknél a kutacs területét kezelni tilos.


 

Mennyire biztonságos az orr besugárzása?

 

A terápia biztonsági fokozata 3A ( azaz nem veszélyes az emberre). A 650 nm hullámhosszú Blood Laser esetében a fotonok energiája közelít a sejtek biológiai regenerálódási energiájához, amely nem károsítja  a szövetek, sejtek, szervek nyálkahártyáját.

 

 Kiknek segíthet?

 

1.    Szív-és érrendszeri betegségekben szenvedőknek

Önnek segíthet  a Félvezető Lézer, ha egészségtelenül étkezik,  szervezetében sok a zsír vagy magas a koleszterinszintje, ha családjában előfordult  magas vérnyomás, szív-és érrendszeri megbetegedés. A Félvezető Lézer rendszeres használata feloldhatja a vérben a zsírokat és csökkentheti a koleszterinszintet. Kockázati tényezők: egészségtelen étkezés, alkoholfogyasztás, mozgásszegény életmód, dohányzás, túlsúly, stressz, magas vérnyomás, magas koleszterinszint. Javul az LDL/HDL koleszterin aránya.

A. Infarktusra hajlamos személyeknek

 Ön 35 éves elmúlt, életében meghatározó a stressz,  egészségtelenül táplálkozik, mozgásszegény életmódot folytat, jellemzően túl sok szénhidrátot fogyaszt a veszélyeztetett zónához tartozik.  A szívinfarktust vérrög keletkezése is okozhatja, amely elzárja a koszorúeret, de okozhatja a szívizom valamely részének csökkent vér- ill. oxigénellátása.  A Félvezető Lézer (az orrüreg lézeres besugárzása) feloldhatja a zsírokat és javíthatja a szervezet oxigénellátását, szabaddá teszi a vér útját, amelynek következtében kisebb az esélye egy esetleges vérrög kialakulásának.

B. Szívinfarktuson és szívrohamon átesett betegeknek

A Félvezető Lézer használata csökkentheti egy újabb vérrög kialakulását, vagy kockázatát. A Félvezető Lézer feloldhatja a zsírokat, javíthatja a szervezet oxigénellátását és ezzel a teljes szívérrendszert is regenerálhatja.

C. Agyvérzésen átesett betegeknek

 A Félvezető Lézer javíthatja az egész szervezet oxigénellátását, így az agyi oxigénellátást is. Segíthet az agyban és az egész szervezetben található sérült sejtek megújulásában. Segíthet a gyorsabb lábadozásban és helyreállításban.  Amennyiben az agyvérzés egy bizonyos központot érintett (ideg- vagy mozgásközpont), a Félvezető Lézer megkönnyítheti a gyógyulási folyamatokat, az újrakezdés képességét.

D. Trombózisos betegeknek

A trombózis egy nagyon veszélyes állapot, mert az erek tömődnek el. A Félvezető Lézer hatása gátolhatja a vérrög és gyulladás kialakulását.

E. Magas vérnyomásban szenvedő betegeknek

A magas vérnyomás oka lehet a túlzott zsírfogyasztás, a vér magas koleszterinszintje, a stressz, az érszűkület, a szervezetünkben lerakódott salakanyag túlzott mennyisége, stb. Leginkább a 35 éven felüli, túlsúlyos embereket veszélyezteti. A magas vérnyomás következményei okozhatnak szívinfarktust.

A megelőzésében is segíthet a Félvezető Lézer, a betegség esetén is, és a gyógyszeres kezelés kiegészítő terápiájaként.

A Félvezető Lézer használata egészségmegőrzés esetében napi egyszeri besugárzással, 4 mW erősségben, 30 percen keresztül; krónikus panaszok esetén napi 2x, 4-5 mW erősségben, 30 percen keresztül, napi rendszeres vérnyomáskontroll mellett, a kezelőorvos együttműködésével.

 

1. Alvási zavarokkal/elalvási nehézségekkel küszködő embereknek.

Az elalvás/alvás/alvás minősége már a Félvezető Lézer alkalmazásának első hete után javulhat. Hosszabb idejű használata esetén pedig az alvás normalizálódhat. Az alvás alatti test regenerációja gyorsabban zajlik.

 

 


2.    Sofőröknek,  gépjárművezetőknek, autóbuszvezetőknek, taxisoknak

A Félvezető Lézer javíthatja a szervezet oxigénellátását  így javulhat az agyi oxigénellátás is. Így könnyebben leküzdheti a fáradságot, javulhat a koncentráció a volán mögött.

3. Stresszes munkahellyel rendelkezőknek, vezető beosztásban dolgozóknak

Amikor agy elég mennyiségű oxigént kap, több gondolatot és ötletet képes produkálni. Ilyen esetekben az idegrendszer jobban megbirkózik a stresszel. Emelkedik a mentális teljesítmény, az összpontosító képesség, memória, kreativitás, a többfelé odafigyelés, sőt az intelligencia is.

4. Diákoknak, tanároknak, tanulóknak

Az agy megfelelő vérellátása esetében a memória is javulhat. Ha Ön sokáig tanul és így sem képes valamit megjegyezni, lehetséges, hogy az agy nem kap elég oxigént.
Az agyműködést serkentő táplálék-kiegészítők helyett / mellett használja a Félvezető Lézert.

5. Idős embereknek

Az idősebbek gyakran elfelejtenek dolgokat. A szervezetük teherbírása már nem annyira jó,  gyengül szervezetük oxigénellátása, és az agyi vérellátása is.
A Félvezető Lézer használata nemcsak  a szervezet és az agy oxigénellátását javíthatja, hanem a cukorszintet is stimulálhatja, gyorsítja az anyagcserét és helyreállíthatja az emésztő-, ideg- és nyirokrendszert is.

6. Cukorbetegségben szenvedőknek
 
A Félvezető Lézer a csökkentheti a cukorbetegséget, valamennyi kísérő tünetét azáltal, hogy a hajszáleres keringés javulhat, stimulálhatja a hasnyálmirigy működését, ezáltal az inzulin termelődését.

7.   Fogyni vágyóknak és túlsúllyal küszködőknek

A lézersugár rendszeres használatát követően feloldódhatnak a szervezetben a zsírok, csökkenhet a lerakódás, a salakürítés gyorsulhat és felgyorsulhat az anyagcsere. 

8. Allergiás, ekcémás és asztmás betegek esetében

Ekcémás vagy más bőrbetegségben szenvedők bőrfelülete kezelhető a lézersugárral, így a jobb vérellátásnak köszönhetően a hegek, beteg bőrfelület tápanyagellátása javul, elegendő zsírréteg alakulhat ki rajta. Az adott bőrfelület táp-anyagfelszívódása javul, jobban hasznosulhatnak a rostok, nyomelemek, vitaminok.

 

10.  Akne és bőrbetegségek

A lézersugár segítségével az akné vagy az aknés hegek felületileg is kezelhetőek, amivel még jobb hatást érhetünk el, mint csupán az orrüregi alkalmazásnál.
A lézer egyre inkább helyet kap a bőrbetegségek kezelésében és a kozmetikai szalonok elengedhetetlen részévé vált. Használatával a krémek, ápolószerek felszívódása javulhat, az adott bőrfelület simábbá, feszesebbé, rugalmasabbá válhat.

11. Ízületi megbetegedésnél, izomfájdalmaknál

A lézerterápia rendszeres használatával az ízületi fájdalmak csökkenhetnek a  jobb vérellátásnak köszönhetően, javulhat az ízületek tápanyagellátása és így több oxigén és tápanyag juthat a mozgásszervek fontos részeihez. A gyulladások csökkenhetnek a megfelelő véráramlásnak köszönhetően.

12. Lábduzzadásnál

 A vese –és működésének javulásával a lábduzzanatok, fájdalmak csökkenhetnek.  Javulhat a láb mikrokeringése és tápanyagellátása, a hideg lábérzés megszűnik, meleget érezhetnek a lábukban és nagyobb távolságok megtételére is képesekké válhatnak, csökkenhet a láb fájdalma.

13.    Látásjavításnál

Többen tapasztalták a látás és a szem élességének javulását, a homályos látás megszűnését – amennyiben ennek okozója a szem rossz tápanyagellátása volt. Az agyi vérellátás hanyatlása esetében is előfordulhat látásromlás, ez esetben a lézerterápia használatával ez a folyamat is javítható.

 

 

Ellenjavallatok:

•    véralvadási zavarok (csökkent véralvadás)
•    terhesség/menstruáció
•    a szem közvetlen besugárzása, a szem ideghártyájának besugárzása 
•    karcinóma és rosszindulatú daganatok 
•    nem kezelt epilepszia
•    pajzsmirigy túlműködés esetén a pajzsmirigy ill. nyak közvetlen besugárzása
•    gyakori vérzés és súlyos vérveszteség 
•    az immunrendszer működését gátoló gyógyszerek
•    szívritmus-szabályzó 
•    14 év alatti életkor (csak szülői felügyelettel!)
•    fényérzékenység – veleszületett vagy gyógyszerek által előidézett

Tilos a készülék használata:

·   fotoallergiás

·   hematoporfíriás

·   hemoralgiás betegek

·   erősen koagulopatiában és akkut fertőző betegségben szenvedők számára

·   szívritmusszabályzós betegek!

 

Fokozott figyelemmel használják a készüléket:

 

 • Szív- bypass műtéten átesett,
 • koronária stenttel rendelkező páciensek

 (Magyarázat: koagulopátia- alacsony véralvadási mutatók

                     hemoralgiás betegségek- különféle vérzések)

 

Bármelyik panaszt okozó alapbetegség kivizsgálása mindig szükséges!!!

 

Megrendelés: Blood Laser

Megrendelő Neve *:
Szállítási cím (ir. szám, közterület, emelet, ajtó): *:
Számlázási cím (ha nem ugyanaz): *:
Telefonszám: *:
Email cím: *:
Termékválasztás *:
Megjegyzés::
Hogyan talált weboldalunkra?: *:


Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat elolvastam és elfogadom, valamint tudomásul veszem, hogy megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár. *: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Az Ön által megadott email címre küldünk értesítést.


Minden Jog Fenntartva!©