Kapcsolat

Mobil: +3670/2144660

Hétfőtől-Csütörtökig 12h-18h

Pénteken 12h - 14h

Email: info@alternativterapiak.hu

Infraterápia

Meglepetések helyett, válassza az eredetiséget igazoló Hologram matricával ellátott termékeinket.

Infraterápia

59 900 Ft.

Helyett,

MOST CSAK

34 900 Ft. Plusz 1 790 Ft. Postaköltség

2023. December 10. - ig, illetve ameddig a készlet tart!!!

Jelenleg nem rendelhető.

Írjon az alábbi email címre, ha kérdése van, vagy rendelni szeretne: info@alternativterapiak.hu

Rendelhet azonnal a lap alján található űrlap segítségével!

Megrendelését a feladást követő 3 munkanapon belül házhoz szállítják!


Az infravörös terápia nemcsak fény, hanem hőterápia is, mely a következő elvek alapján segíthet egészségünk megőrzésében:

 

 • serkentheti a mikrokeringést erős forgató és vibrációs hatás kifejtésével a molekuláris szinten, mely biológiailag nagyon kedvező hatású
 • növelheti az oxigén és tápanyagszállítást a vérsejtekben a szervezet szöveteihez
 • segítheti a fehérvérsejtek működését, ezáltal fokozhatja az immunreakciókat és a kórokozóknak és a sejtműködés melléktermékeinek eltávolítását
 • a nyirokkeringés fokozásával eltávolíthatja a felhalmozódott méreganyagokat melyek gyakran állnak egészségügyi problémák hátterében. A méreganyagok felhalmozódása a szervezetben gátolhatja a normális vérkeringést és csökkentheti a sejtek energiáját.
 • gyorsíthatja a regenerálódást, gyógyulást
 • serkentheti az anyagcserét a vér és a szövetek között

Az infraterápia a fényterápiák csoportjába sorolható kezelési mód, amely mellékhatások nélkül intenzív fájdalomcsillapítást vihet véghez szervezetünkben.

 

Az infravörös hullámok hatásai: • az infravörös hullámok, különösen kíméletesek, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el.

 • a melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezhet, ez stimulálhatja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javulhat.

 • a véredények kitágulhat, a vérnyomás csökkenhet - aktiválódhat a szív és az egész keringési szervrendszer.

 • a fény-és hőterápia 40-60 C-on zajlik, és kíméli az érrendszert.

 • a rövidhullámú infravörös sugárzás különlegessége, hogy a sejteket, ezáltal a testet felmelegíti, de a levegőt nem.

 

Napjainkban a legelterjedtebb infrás termék az infraterápiás derékalj, amivel teljes testfelületben kezelhetjük magunkat. Ezüstszálas huzattal van ellátva, ami kiváló a baktériumok, poratkák és az elektroszmog ellen.


Az Infra Terápia Matrac

1-9 fokozatig állítható intenzitás az alsótestnek

1-9 fokozatig állítható intentitás a felsőtestnek

 

 A Infraterápia kezelés területei a következők:

 

 • izom fájdalmak
 • ízületi fájdalmak
 • krónikus ízületei fájdalmak
 • zúzódások, rándulások, ficamok
 • krónikus hátfájdalom
 • idült, reumás megbetegedésék
 • lágyrészreuma
 • vérkeringési, érrendszeri zavarok.

 

 

A tudományos kutatások több ponton alátámasztották az Infrateápia hatékonyságát.

Egyebek mellett a javulhat sejtek anyagcseréje, valamint az immunrendszer és az öngyógyító folyamatok beindulhatnak. Ennek eredményeképpen, gyorsabban ürülhetnek a salakanyagok, ezáltal apadhatnak a zsírpárnák és eltűnhetnek a narancsbőrök.
A súlycsökkentésben és a zsírégetésben is szép sikereket lehet elérni az infravörös kezeléssel.

Tudományos kutatások szerint az infrasugarak elérik a bőr alatti zsírrétegeket és véredényeket, anélkül, hogy a felső bőrréteget felmelegítenék.

A kutatásokat a németországi Hannoverben végezték.

A bőr alatti zsírrétegek felmelegedhetnek és kitágulhatnak. Ezáltal javulhet a zsírszövet vérellátása és megindulhat a zsír lebomlása. Mindeközben fokozódhat vérellátásunk, így a kezelés alatt testünk, 200 - 400 kcal energiát égethet el, ami megfelelhet egy étkezésnek. Ehhez 2-4 kilométert kellene futnunk, vagy hasonlóan megterhelő fizikai munkát végeznünk.


Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik. Mindez elérhető az infravörös lepedő használatával.

 

 

Az ezüstszálról

Az ezüstszál hatásos lehet a baktériumok, poratkák és az elektroszmog ellen. Elpusztíthatja a baktériumokat, antisztatizáló és termodinamikus hatása által optimális megoldást nyújthat érzékeny bőrűek számára is. Az ezüst sokféle baktériumnak lehet az ellensége, olyanoknak is, mint a szalmonella vagy az E coli, amelyek nagy veszélyt jelentenek az ember számára. A felsőbb osztályok nemcsak az értékük miatt használtak már kezdettől fogva ezüst edényeket, hanem az ezüst antibakteriális tulajdonsága miatt is. Sok ember fogát ezüsttel rögzítették a helyére, és sok gazdag gyermek nőtt fel egészségben, mert „ezüstkanállal a szájában” született. Az ezüst egyszerű, de megbízható egészségügyi segédeszköz volt az emberiség életében egészen addig, amíg a 19. században a gyógyítók közössége hivatalosan is antibiotikummá nem nyilvánította. Az orvostudomány az ezüst egyre több felhasználási módját fedezi fel. Szinte mindent, például égési sérüléseket is gyógyítanak vele, de az orvosi műszerek antibakteriális védelmére is használják. Az 1970-es években számos amerikai orvos végzett kutatásokat az ezüst bevonatú ékszereknek a bőrfertőzések, sebek, bonyolult csonttörések és a megvastagodott bőrszövet gyógyításában játszott szerepét illetően. Megállapították, hogy az ezüst hosszú idő alatt káros bacilusok széles spektrumát képes elpusztítani, ugyanakkor gyengéd az olyan bőrfelületekhez, amelyeken regenerálódási folyamat játszódik le. Ezeket az eredményeket felhasználva a kutatók kifejlesztették az ezüstnek a textíliákban történő optimális felhasználását.  

 

 

 

 

A 2cm vastagságú speciális betét biztosíthatja, hogy a test, illetve a gerincoszlop kényelmes és természetes tartásban pihenhessen használat közben.

Ez az ágybetét megfelelően tudja kiegyenlíteni a már kissé kifeküdt és ezáltal kényelmetlenné vált ágyakat is. Tehát ágy csere helyett nagyszerű megoldás lehet az Infra-ágybetét.

És végül, de nem utolsó sorban az Infravörös hosszúhullámú sugarak szervezetre gyakorolt hatásáról szólnék, hiszen az ágybetét lényege ebben rejlik.

Nagyon sokan életük során már találkoztak infra kezeléssel, infra terápiával. Az orvosok és természetgyógyászok is előszeretettel alkalmazzák, mert nagyon hatékony, illetve teljesen fájdalom- és mellékhatásoktól mentes kezelést tesz lehetővé.

Ezeknek a sugaraknak az adja a nagyszerűségét, hogy nem a bőrfelületen nyelődnek el, hanem 30-40mm mélységben szöveti illetve sejt szinten.

Ennek köszönhető, hogy képesek lehetnek jótékonyan befolyásolni a beteg, sérült sejtek, szövetek működését.

Csontszövetekben is kifejthetik jótékony hatásukat. Speciális tulajdonságuk, hogy a problémás, sérült testrészekben nyelődnek el a legintenzívebben, így valóban ott fejtik ki hatásukat, ahol a leginkább szükséges.

Izületi, reumatikus problémák hatékony, gyors segítsége lehet. Vérnyomás illetve koleszterin szint rendellenességeknél, rendszeres használata ugyancsak segítség lehet.

Csontritkulás esetében a csontszöveteket regenerálhatja, valamint segíthati beépülni a tápanyagokat, nyomelemeket, így lehet e problémára is segítség.

Bonthatja a zsírszöveteket, így nem csak a koleszterin (vérzsír) csökkentésénél jut óriási szerephez, így segíthet az ideálisabb testsúly elérésében is.

Az Infra-ágybetét 9 különböző hőmérsékleti tartományban használható, melyet egyénileg lehet alkalmazni.

Eneregia fogyasztása minimális, rendszeres éjszakai használat mellett, havi 300 Ft összeget tesz ki.

Kívánunk Önnek és szeretteinek kényelmes és egészséges pihenést, alvást termékünkön.

 

 

 Az infrakezelés jótékony élettani hatásai:

 

Kalóriákat égethet, fogyaszthat. Egy félórás infra kúra alatt akár 300 kalóriát is "elégethet"! Ameddig Ön az infra kellemes melegében pihen, addig teste keményen dolgozik: izzadságot termelhet, vért pumpálhat, azaz megpróbálja hűteni magát. A kutatások szerint 30 perc alatt szervezete annyi kalóriát égethet el, mintha ugyanennyit evezett, vagy futott volna. Nem csak folyadékot, kilókat is veszíthet! Fogyókúra mellé javallott.

 

Erősítheti az immunrendszert Az infra mélymelege megemelheti a test hőmérsékletét, mintegy mesterséges lázat előidézve. Ahogy a szervezet immunrendszere harcol ennek a (vélt) láznak a legyőzéséért, úgy erősödhet. Mindemellett a méreg és salakanyagok szervezetből történő eltávolításának a lehetőségéval az Ön egészsége és betegségekkel szembeni ellenállósága nagymértékben megnőhet.

Az infraterápia hatása a kezelés előtt, (1. kép) 10 perc után, (2. kép) 17 perc után, (3. kép) és 30 perc után (4. kép).

Jól látható a vérkeringés serkentése.

Javíthatja, erősítheti a vérkeringést. Ahogy testünk megnöveli a verítéktermelést, hogy saját magát hűtse, a szív egyre keményebben dolgozhat, hogy minél több vért, minél gyorsabban pumpáljon, ellátva ezzel a folyamatos gyakorlatozással járó megnövekedett szükségleteinket. Gondoljunk csak bele: nem azért szoktunk futni, hogy nagyobb lábizmaink legyenek, hanem, hogy leterheljük, erősítsük állóképességünket, ami szinonimája az edzett vérkeringésnek.

 

Megtisztíthatja a szervezetet a káros anyagoktól A felgyorsult vérkeringés arra ingerlheti a veríték mirigyeket, hogy felszabadítsák az összegyűlt méreg-, és salakanyagokat. A napi izzadás segíthet méregteleníteni szervezetét, mert megakadályozza, hogy a nagyon veszélyes nehézfémek (ólom, higany, cink, nikkel, kadmium) és ugyanígy az alkolhol, nikotin, nátrium, kénsav felhalmozódását szervezetében. Méregtelenítésre javallott.

 

Eltüntetheti a narancsbőrt. Az infra segíthet a csúnya cellulit (a gél-szerű csomók a bőr alatt, melyek nagyrészt vízből, zsírból állnak és megrekedtek a bőr alatti apró "zsebekben") eltávolításában. Az európai szépségszalonok rendszeresen alkalmazzák a napi kúrát a kezelések során. Mivel az infra sugárzó hője akár háromszor mélyebbre hatol, mint a hagyományos matracoké, ezért sokkal hatékonyabbak.

 

Megszüntetheti az ízületi fájdalmakat. Az infraterápia széles körben alkalmazható az ízületi betegségek valamely válfajában szenvedő betegek körében. Mindemellett a kezelés bizonyítottan hatékony a ficamok, az idegzsába, az izomgörcsök, az ízületi merevség és még sok más izom-, és csontrendszeri panasz hatásainak enyhítésében. A legtöbb merevség, fájdalom és érzékenység, melyek az idős kor velejárói, az infrakezeléssel enyhíthető, vagy teljesen megszüntethető. Ízületi fájdalmak csökkentésére javallott.

 

Feloldhatja a stresszt, megnyugtathat. Az infra rendszeres használatának, talán leggyorsabban jelentkező hatása a felüdülés, ahogy eltüntetheti az élettel járó gondokat és feszültségeket. Csak néhány perc az infra finom melegében és máris érezzük jótékony hatását: mintha újjászülettünk volna, felfrissülve testben és lélekben egyaránt.

Megszépítheti a bőrt, amely már az infrán eltöltött néhány perc után jelentkezhet. Nagymértékben elősegítheti a szövetekbe mélyen beágyazott szennyező anyagok és elhalt bőrsejteket kiürülését. A felgyorsult vérkeringés felszínre hívhatja a bőr saját természetes tápanyagait, elősegítheti a pattanások, kiütések, égések, vágások gyógyulását is: a nyílt sebek gyorsabban begyógyulhatnak, és kisebb heg maradhat utánuk.

Az egész család egészségére!

12 Hónap garancia

 

Megrendelés: Infraterápia készülék

Megrendelő Neve *:
Szállítási cím *:
Számlázási cím (ha nem ugyanaz):
Telefonszám *:
Email cím *:
Termékválasztás *:
Megjegyzés:
Hogyan talált weboldalunkra? *:


Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat elolvastam és elfogadom, valamint tudomásul veszem, hogy megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár. *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Az Ön által megadott email címre küldünk értesítést.


Minden Jog Fenntartva!©