Kapcsolat

Mobil: +3670/2144660

Hétfőtől-Csütörtökig 12h-18h

Pénteken 12h - 14h

Email: info@alternativterapiak.hu

Természetgyógyászat

Üdvözlöm, az „alternatívterápiák” weboldalon.

Közel tíz éve foglalkozom energiagyógyászattal, a test-lélek-szellem harmónizációjával.

Természetgyógyász tanulmányaimat Béky László Természetgyógyász iskolájában végeztem, illetve az alábbi iskolákat is sikeresen teljesítettem:

  • Táncpedagógus
  • Radiesztéza
  • Reiki Mester
  • Agykontroll
  • Rajzelemzés

 

Négy gyermekes szülőként a legjobb referenciám a saját gyermekeim egészsége. A legfontosabb egy ember életében a saját egészsége, amit mindenáron meg kell tartani vagy vissza kell szeretgetni. Ehhez  sok esetben segítségre van szükségünk.

Egész életemben a mozgással, az egészséges vagy egészségesebb táplálkozással és az élet szeretetével foglalkoztam. Ebben szeretnék segíteni Önöknek, egy apró iránymutatást adni.

Az egészséges élet fenntartásához nem elég „csak” a megfelelő táplálkozás. A mozgás is ugyanennyire fontos és az egészséges lélek is. Az egészséges lélek pedig a megbocsátással kezdődik, és az elfogadással fejeződik be.

A testnek szüksége van a mozgásra, legyen az bármi, amit élvezettel csinálunk és nem árt, ha jól kiizzadunk tőle. Lehet az csak egy séta, vagy gyorsgyaloglás, kocogás, jóga, stb. Emellett még fontos a megfelelő vitaminbevétel, illetve folyadékpótlás. Természetesen ezekhez figyelembe kell venni az illető korát, nemét, fizikai teljesítését, betegségeit. Tudni kell, hogy a betegséget megelőzni szeretné, vagy már az esetlegesen tartóssá vált betegséget szeretné enyhíteni. Fontos, nagyon fontos, hogy az illetőnek mennyi ideje van az ételek elkészítésére, mert az egészséges táplálkozásnál fontos a házi koszt. Milyen gyógyteákat tud meginni, milyen kiegészítő kezeléseket tud megengedni magának.

Legyen az például egy mágnesterápiás készülék alkalmazása, ami kifejezetten jótékony hatással bír különböző mozgásszervi betegségekkel szemben. Vérnyomás problémákkal küszködőknek, cukorbetegeknek, ha e mellé még mindennap fogyasztanak gyógyteát, nagy valószínűséggel megmentik magukat a cukorbetegség, okozta vakságtól, amputációtól. Sajnos szörnyen hangzik, hogy egy betegség végkimenetel lehet akár vakság is, de ez így van.

 

Néhány szó a kezelésekről, amit alkalmazni szoktam:

 

Rajzelemzés: Szinte minden esetben egy rajzelemzéssel kezdem. Hét motívum lerajzolásával egy biztos képet kapok az illető életéről, amit él vagy nem él. A betegségeiről, ami lehet öröklött hajlam, vagy valamilyen lelki probléma testi kimenetele. Ezután jöhetnek a megfelelő kezelési módszerek.

Csakratisztítás: a testünk energiaközpontjai, amelyek blokkjai gátolhatnak, akár a mindennapi tevékenységeinkben is. Ezeket megtisztítom, harmonizálom, egy-két jó tanáccsal ellátom, gyógyteát ajánlok.

Meditáció: egyéni és csoportos relaxációra, meditációra is lehetőség van. Fontos megtanítani testünket a pihenésre, kikapcsolásra. Az alvás előtti szakasz kitágítására, ami egy nagyon értékes icipici intervallum. Ennek a tágítására szolgál a relaxálás. Egy-egy ilyen foglalkozás alkalmával még a saját önismeretünket is átvizsgáljuk, és annak függvényében alkalmazunk különböző teszteket, játékokat és sok-sok beszélgetést.

Radisztézia: a környezetünkben lévő energiaforrások, áramlások felkeresése. A negatív források megszüntetése. Olyan helyszín átvizsgálása, ahol 6-8 órát tartózkodunk. Tértisztítás, ahol mindennemű negatív vagy ártó energiától megszabadulhatunk.

Lélekgyógyászat: ez egy összetettebb folyamat. Itt már egy picit elő kell venni a spirituálisabb létünket is és azzal dolgozni.

Amennyiben úgy érzi, hogy bármiben segíteni tudnék Önnek, kérem forduljon hozzám bizalommal.