Kapcsolat

Mobil: +3670/2144660

Hétfőtől-Csütörtökig 12h-18h

Pénteken 12h - 14h

Email: info@alternativterapiak.hu

Q10 Power Koenzim

Q10 Power® - az energia és a teljesítőképesség gyújtószikrája

Új termék a Q10 Aktív után magasabb hatóanyag tartalommal!

Gyártó: WELLhappyNESS Ltd. London, UK.

 

JELENLEG NEM RENDELHETŐ

A ligetszépe iható emulzió méhpempővel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és koenzim Q10-el, amely segít energiát nyerni a sejtekben, teljesítménynövelő hatású, erősíti a szívet, aktiválja a sejtek anyagcseréjét, segíti a méregtelenítést a kor előrehaladtával, valamint fontos a szövetek fiatalos rugalmasságának megőrzéséhez.

Biológiai óránkat nem fordíthatjuk vissza, azonban tehetünk érte, hogy teljesítőképességünket, egészségünket és épségünket életünk végéig megtartsuk, valamint, hogy megfékezzük a természetes öregedési folyamatot. Ebben segít Q10 Power®- Az energia és a teljesítőképesség gyújtószikrája.

 

És miért?

 

Az élet alapjai a sejtek. A Q10 nélkül egy sejt sem tud létezni az emberi szervezetben. A Q10 kulcsfontosságú a sejtek energiatermelésénél: befolyásolja és felgyorsítja a biokémiai reakciókat az emberi testben és ezzel egy folyamatos energiatermelést, eredményez. Testünk energiáját 95%-ban a Q10 által aktiválja. Tehát, ha túl kevés koenzim Q10 van szervezetünkben, akkor az energianyerés nem tud megfelelően működni és energiahiány fog fennállni.

 • A sejtek energiacseréje egy többfázisú folyamat. Először a táplálékon keresztül felvett fehérjék, zsírok és cukrok lépésben kisebb molekulákra bontódnak szét, majd végül oxidáció által széndioxid lesz belőle. Az eközben felszabadított energia elektronszállítóiban lesznek elmentve.
 • A következő lépésben ezen az elektronok a légzési folyamatba, az oxigénbe kerülnek, ahol ismét felszabadult energia lesz belőle. Ezt az energiát végül az ATP (ATP-adenosin-tri-foszfát) szintéziséhez használja testünk ismét, a legfontosabb energiaszállítóknak, amely fontos testünk sejtműködéséhez.
 • A fenti folyamathoz azonban rendkívül fontos a megfelelő koenzim Q10 mennyiség. A koenzim Q10 nem helyettesíthető mással.

 

És még miért?

 

Emellett az alapvető funkció mellett a Q10 antioxidánsként is hatásos és gondoskodik a szabad gyökök elpusztításáról testünk méregtelenítéséhez. 

 • Az emberi szervezet összes sejtjében oxigén használatával kémiai reakciók folynak, amely fontos az energianyeréshez. Ha az eközben felhasznált oxigén nem lesz rögtön vízzé alakítva, akkor szabad gyökök keletkeznek.
 • Mostani életkörülményeink is - magas testi és szellemi igénybevétel, nem kiegyensúlyozott étkezés, valamint a környezeti káros anyagok – elősegíti a szabad gyökök létrejövetelét. 
 • A szabad gyökök túlzott számban való keletkezését oxidatív stressznek nevezzük. 
 • A szabad gyökök magas reakciókészséggel rendelkező részecskék, amelyek a sejtekben nem kívánatos láncreakciót okoznak, ami anyagbéli elváltozásokhoz és az érzékeny biológiai sejtszerkezetek károsodásához vezethet. A sejtek károsodása által a szabad gyökök hozzájárulnak több betegség kialakulásához, mint pl. a rák vagy szívbetegségek, és támogatják az öregedés folyamatát.
 • A koenzim Q10 antioxidánsként is hatásos és semlegesíteni tudja a szabad gyököket. Az oxigén legfeljebb 5 százalékát szabadítják fel a szabad gyökök. Azon antioxidáns rendszerek, amely alkotóeleme a koenzim Q10, méregtelenítik a károsodott oxigén gyököket, és ezzel megóvják a sejtet a pusztító láncreakciótól. Mivel a Q10 a mitochondriumokban helyileg pont ott tartózkodik, ahol az oxigén keletkezik, így a Q10 különösen jól ki tudja fejteni sejtmegóvó hatását.

 

És még ezért is!

 

 • A koenzim Q10 nem csak aktiválja a test energiáját és védi a sejteket a szabad gyököktől, hanem stabilizálja a sejtfalakat és biztosítja, hogy a falakon át tudjanak menni az életfontosságú anyagok, Ahhoz, hogy ez létre tudjon jönni a koenzim Q10 a sejtmembránokban helyezkedik el.
 • Ezen felül a Q10 egy szívcsoda, amely formába hozza az immunrendszert, növeli a szív teljesítő képességét anélkül, hogy edzenék azt, valamint könnyíti az Angina pectoris /koszorúér betegség/ tüneteit, csökkenti a magas vérnyomást és akár meg is hosszabbíthatja az életet. Ezen kívül segít megóvni a szervezetet több egészségkárosító öregedési jelektől és csökkenti az érelmeszesedés rizikóját. 

 

Miért fontos a Q10 35 éves kor felett?

 

A kor előrehaladtával, a test egyre gyorsabban veszíti el azt a képességét, hogy elő tudja állítani a Q10-et. Ezért legkésőbb 30 éves kor után étrend-kiegészítő segítségével pótolni kellene a koenzimet.A „Q10 Power” bebizonyítja hatását a gyakorlatban is. Ez az étrend-kiegészítő, amely a megfelelő vitamin, ásványi anyag és Q10 kombinációjával pozitívan hat a testre.40 éves kor felett minden fontos szervet, de leginkább a szívet érinti a Q10 mennyiségének csökkentése. Pl. egy 35 éves ember szíve 40%-al kevesebb Q10-et tartalmaz, mint egy 20 évesé. Egy 60 éves embernél 70%-al kevesebb a szív Q10 tartalma.

Az egészséges szívműködéshez elengedhetetlen a megfelelő Q10 mennyiség, mivel más szervek működését is megzavarhatja a Q10 hiánya. Kutatások bizonyítják, hogy több testi funkciót is akadályoz a Q10 akár 25%-os hiánya. Ha ez több mint 75%-ra nő, az emberi szervezet életképessége veszélyeztetett.A kor előrehaladása mellett a szervezet erős megterhelése is hozzájárulhat a Q10 hiány kialakulásához, ami szükségessé teszi egy étrend-kiegészítő használatát.

 • Ilyen terhelések a következők lehetnek:
 • Erős szellemi stressz (család, munka)
 • Erős testi megterhelés (sportolói, fizikai munka)
 • Egészségtelen életmód (dohányzás, alkoholol)
 • Betegségek (cukorbetegség, szívelégtelenség, magas vérnyomás, rák stb.)

Testünk üzemanyaga: Q10!

 

1 doboz tartalma: 30 fiola - 30 napi adag

Ára: 19 000 Ft. + 1 660 Ft. postaköltség2 doboz tartalma: 60 fiola - 60 napi adag

Ára: 2 x 18 500 Ft. = 37 000 Ft. + 1 660 Ft. postaköltség

Így a kedvezmény összege: 1 000 Ft.

 

 

 

3 doboz tartalma: 90 fiola - 90 napi adag

Ára: 3 x 18 000 Ft. = 54 000 Ft. + 2 280 Ft. postaköltség

Így a kedvezmény összege: 3 000 Ft.


 

Megrendelés: Q10 Power

Megrendelő Neve *:
Szállítási cím (ir. szám, közterület, emelet, ajtó) *:
Számlázási cím (ha nem ugyanaz) *:
Telefonszám *:
Email cím *:
Termékválasztás *:


Megjegyzés:
Hogyan talált weboldalunkra? *:


Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat elolvastam és elfogadom, valamint tudomásul veszem, hogy megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár. *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

Az Ön által megadott email címre küldünk értesítést.

 


Minden Jog Fenntartva!©