Kapcsolat

Mobil: +3670/2144660

Hétfőtől-Csütörtökig 12h-18h

Pénteken 12h - 14h

Email: info@alternativterapiak.hu

Talpmasszírozó

Meglepetések helyett, válassza az eredetiséget igazoló Hologram matricával ellátott termékeinket.

 

Talp és Testmasszírozó

52 750 Ft.

Helyett,

MOST CSAK

29 750 Ft.

Plusz 1 990 Forint szállítási költség

2022. December 31. - ig, illetve ameddig a készlet tart!!!

Jelenleg nem rendelhető.

Írjon az alábbi email címre, ha kérdése van, vagy rendelni szeretne: info@alternativterapiak.hu

Rendelhet azonnal a lap alján található űrlap segítségével!

Megrendelését a feladást követő 3 munkanapon belül házhoz szállítják!


Most ajándék mágneses talpbetéttel!


Masszírozó készülék

 


"A láb az anyaföld bölcsességéből merít energiát és teremt kapcsolatot önnön energiánkkal." (Shirley MacLaine)

 

A masszázzsal felélénkíthetjük a fáradt láb/test izmait és javíthatjuk a vér keringését miközben megszüntethetjük a zsibbadást és fáradtságot amit egy kényelmetlen cipő viselete okoz nap mint nap. Magas sarkú cipőt viselő nők ezrei vágynak egy kemény nap után egy élénkítő fájdalomcsillapító talpmasszázsra. Akár álló, akár ülőmunkát végez nagy hasznát veheti,hiszen a végtagok megfelelő vérkeringésének fenntartása komoly feladatot jelenthet. A láb egészségének megőrzése komoly kihívás, tekintve azt hogy szívünktől a legmesszebb fekvő testrészünk a talpunk, így a szívnek megterhelő a megfelelő véráramlás eljuttatása ebbe a pontba. Azonban, mint minden probléma, ez is megelőzhető a  lábmasszírozóinkkal és emellett kellemes élményt is nyújt használata.

A talpmasszázst, mint egészségi problémák kezelését segítő terápiát, széles körben alkalmazzák az alternatív gyógyászatban. A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet öngyógyító folyamatait.

 

Professzionális lábmasszírozó készülék, vibrációval és infraterápiával végez masszázst a lábfejen, vagy igény szerint a vádlin, háton, combon így segít tulajdonosának megszabadulni a napi stressztől, valamint kikapcsolódni és ellazulni. A talpmasszázst, mint egészségi problémák kezelését segítő terápiát, széles körben alkalmazzák az alternatív gyógyászatban. A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet öngyógyító folyamatait. A talp reflexzónáinak masszírozásával nőhet a belső szervek vérbősége, javulhat az anyagcsere, ami segíthet a szervezet öngyógyító erőinek mozgósításában. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas, általános célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely hozzájárulhat a jobb életminőséghez.

 

Masszírozó készülék tulajdonságok:

Exkluzív masszázsélmény a lábaknak:

- Vibrációs masszázs a talpon,
 - Infrakezelés a masszázsfelületen
- 3 automata masszázsprogram
- Automatikus kikapcsolás kezelés után
- Teljesítmény: 65W
- Garancia: 1 év

- A masszírozó hőterápiás görgők előre-hátra mozgással ringatják talpunkat.

- A forgó görgők intenzív mozgásukkal átmasszírozzák talpunkat, érintve az akupunktúrás pontokat. Ezáltal segítenek harmonizálni a szervezet működését.

- Görgős masszázs a talpon, légpárnás masszázs a lábfejen

- 3 automata masszázsprogram

 

Vibrációs és Inframasszázs:

 

A masszázst a készülékbe beépített vibrációk végzik, melyek tökéletesen reprodukálják az emberi érintéssel történő lazító, akupresszúrás masszázstechnikát. Légpárnák:
Az inframasszázzsal segítenek ellazítani a kezelt testrészt, esetlegesen csökkenteni azok zsibbadtságát. Folyamatos és pulzáló mozgásukkal mindenki a saját igényének megfelelően választhatja ki a masszírozás intenzitását.

 

A talpmasszázs gyógyító ereje az ókorban

 

A reflexológia gyökerei a kereszténység előtti időkig vezethetők vissza. Az ókori Egyiptomiak használták a gyógyítás ezen módján, ennek nyomait 4200 éves egyiptomi síremlékeken is fellelhető. Az amerikai őslakók is ismerték a reflexzónákat. Törzsi szokásaik szerint azok alkalmazhatták, akik természetes gyógyerővel rendelkeztek. Kultúrájukban művészetnek, egy szent szertartás részének számít. Mindez számunkra 1913-ig ismeretlen volt. A csendet egy amerikai fül-orr-gégész, William Fitzgerald törte meg, ugyanis ekkor kezdte el alkalmazni a talpmasszázst. Innentől kezdve meghódította az egész világot, és ma már számos helyen alkalmazzák betegségek gyógyítására.

 


Az akupresszúráról

 

 Az akupresszúra a távol-kelet egyik legismertebb egészségmegőrző módszere. Különleges pontok rendszere alapján végzett pontmasszázs, melyet több ezer éve ismernek. A keleti orvoslás az emberi szervezetet egymással összefüggő részek egységének tekinti. Úgy vélik, minden szerv kapcsolatban van egymással, és mindegyik egészsége a többi működésén múlik. Ezt a kapcsolatot az energiapályákon (meridiánok, nadik) áramló életenergia biztosítja.

Lábunkban közel 7000 idegvégződés található. A keleti terapeuták tudják, hogy melyik pont milyen testrész állapotát tükrözi.


Ez a szelíd, természetes módszer a belső szervek és a bőr közötti kapcsolaton alapul. A kezelés során az akupresszúrás pontokat mechanikusan ingereljük a görgőkkel.

 

 

Térkép testünkön
A talpunk megfelel a testünk térképének, minden terület egy-egy szervnek feleltethető meg. A különböző szervek helye megtalálható a talpon. A jobb láb a jobb oldali szerveknek, a bal láb a bal oldali szerveknek felel meg. A talpon nemcsak rengeteg idegvégződés található, de a testet behálózó energiapályák, meridiánok is itt végződnek. Testünk akkor működik egészségesen, ha benne az energia szabadon áramlik, és átjár minden sejtet. Amikor az áramlás valahol valamiért elakad, akkor az ott levő szervben energiahiány alakul ki, vagyis megbetegszik. Megfelelő talpmasszázs szinte minden problémán segíthet. Hiszen a lábfejünkön, a talpunkon található speciális zónák masszírozása hatással van szervrendszereinkre.

 

Jótékony hatása:


Szabályozhatja a hormontermelő mirigyek működését és csökkentheti az esetleges fájdalmakat. Pozitívan hathat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolhatja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. Serkentheti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegítheti a lerakódott salakanyagok távozását, és erősítheti az immunrendszert. Energiákat tehet szabaddá, mellyel a tartás, és az arckifejezés is megváltozik. Lelki problémákban is segítséget nyújthat.


A talp reflexzónáinak masszírozásával nőhet a belső szervek vérbősége, javulhat az anyagcsere, ami segíthet a szervezet öngyógyító erőinek mozgósításában. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas, általános célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely hozzájárulhat a jobb életminőséghez.

A talpmasszázs serkentheti a vér, illetve nyirokkeringést, szabályozhatja a hormontermelő mirigyek munkáját, elősegítheti az emésztést, és a kiválasztást.

Sikeresen oldhatjuk vele a felgyülemlett feszültséget, a stresszt és a megelőzésekben elengedhetetlen szerepet kap.

 

A talpmasszírozó a lábreflexológia alapelveinek megfelelően stimulálva az idegvégződéseket és a nyomási pontokat a talpon – csillapító hatást válthat ki, ami a test más részeiben is segítheti a fájdalom csökkentését.

 

A reflexológia hatásai:


A talpmasszázs célja a test egyensúlyának helyreállítása, a feszültség csökkentése, adott szerv(ek) újra működésbe hozása.

     - szabályozhatja a hormontermelő mirigyek működését

    - csökkentheti az esetleges fájdalmakat

    -  pozitívan hathat a szív- és keringési panaszoknál,

  -  kedvezően befolyásolhatja a légzőszervi (pl. asztma, allergia) problémákat,

    -  segítséget nyújthat hólyag- és vesepanaszoknál,

   -  megszüntetheti az emésztési zavarokat,

    -  elősegítheti a reumás panaszok megszüntetését,

    -  jótékony hatással lehet a bőrproblémákra,

     - serkentheti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegítheti a lerakódott salakanyagok távozását,

    -  erősítheti az immunrendszert.

   - lelki problémákon is segítséget nyújthat.

 

 

Elváltozások a lábon


A láb elváltozásainak oka legtöbbször a cipőben keresendő, amihez hozzájárul, hogy keveset járunk mezítláb. A cipő jól szellőző, kényelmes, rugalmas talpú legyen, természetes anyagból készüljön.

Az elváltozást okozó tényezők:


-      A magas sarok deformitást okoz a lábcsontokban és a gerincben, izületi betegségekhez vezet.

-     Bőrkeményedés oka: kemény, szűk cipő, hibás lábtartás.

-    Bütyök oka: szűk cipő nyomja az I. lábközépcsont fejecsét  nyomás miatt ismétlődő csonthártya-gyulladás, elcsontosodás, harántsüllyedés alakul ki.

   -   Tyúkszem oka: rossz cipő, vitamin és ásványianyag hiányos táplálkozás, szaru felhalmozódásból a szarucsap nyomja a csonthártya idegvégződését.

-     Lábgomba oka: rossz anyagcsere, méreganyag felhalmozódás a szervezetben, rossz cipő, rosszul szellőző, műszálas zokni, fertőzés, energia hiány a meridiánban.

-     A lúdtalp oka: a lábközépcsontok és a láb megnyúlása, a lábszárizmok gyengesége, ennek következtében az egész test statikája meg fog változni, ami elsősorban a gerincoszlop ferdülésében, a derékfájásban fog jelentkezni.

 

Milyen gyakran alkalmazható?


Naponta egy kezelést végezzünk, vagy többszöri, de nagyon rövid, célzott kezelést. Szinte bármit gyógyíthatunk talpmasszírozóval, kivéve azokat az eseteket, ahol törés, szakadás van, ahol műtéti beavatkozás szükséges, illetve a fertőzések esetében is szükség van gyógyszeres kezelésre is.

 

Nem ajánlott a talpmasszírozó ha,

         gyulladt, visszeres a láb (embóliaveszély miatt)

         gombás (fertőzés szétterjedhet)

         erősen dagadt, ödémás láb

         törött/sérült láb

        súlyos szívbeteg

         veszélyeztetett terhes

         daganatos betegségben szenved

Megrendelés: Talpmasszírozó

Megrendelő Neve *:
Szállítási cím (ir. szám, település, közterület, házszám, emelet, ajtó) *:
Telefonszám *:
Email cím *:
Termékválasztás *:
Megjegyzés:
Hogyan talált weboldalunkra? *:


Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat elolvastam és elfogadom, valamint tudomásul veszem, hogy megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár. *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az Ön által megadott email címre küldünk értesítést.


Minden Jog Fenntartva!©